Kategori:

Billeder og spejle?

Vikkelsø flyt & Møbelopbevaring

Hvilket flyttefirma skal jeg vælge?
En flytning er langt mere end bare at få flyttet dine ting fra et sted til et andet. Når du skal flytte, er der en masse at tage stilling til og overveje, inden du begynder at fylde flyttekasser med dine ting. Hos Vikkelsø Flyt tilbyder vi lige præcis det, du har brug for, uanset behovet. Udover flytning tilbyder Vikkelsø Flyt også flytterengøring, montørservices, opbevaring og meget mere. Dertil kommer, at Vikkelsø Flyt har nogle utroligt venlige og troværdige flyttefolk.

Nedenfor finder du en masse gode råd til, hvordan du vælger flytning og flyttefirma.

Hvilken type flytning skal jeg vælge?
Der findes mange typer flytninger, og beslutningen om, hvilken man skal vælge, er ret individuel, da de fleste har forskellige behov for hjælp. Men uanset hvor handy du selv er, så er det en god ide at tage stilling til præcis hvad du har brug for, så du kan lave en god aftale med et flyttefirma.

Det er fx vigtigt at tage stilling til, om du selv ønsker at pakke alle dine ting ned, eller om du ønsker, et flyttefirma skal tage sig af både nedpakning og udpakning det nye sted. Eller om du fx kun har brug for nedpakning, men ikke udpakning.

Det er også en rigtig god ide at tage stilling til ting som:

 • Skal du bruge hjælp til at afmontere eller montere hvidevarer det nye sted?
 • Har du brug for praktisk hjælp til andre håndværksmæssige opgaver?
 • Hvor meget kan du selv stå for, og hvor meget skal et flyttefirma håndtere for dig?
 • Ønsker du selv at stå for rengøringen efterfølgende, eller ønsker du at et flyttefirma eventuelt skal håndtere det for dig?
 • Har du familie og venner til at hjælpe med noget af det, eller står du for det hele selv?

Når du har taget stilling til det, så kan du begynde at sortere imellem de mange forskellige flyttefirmaer på markedet. Det er uden tvivl lettest at finde et flyttefirma, der tilbyder alle de produkter og services, du ønsker i relation til din flytning. Vikkelsø tilbyder fx en lang række af de services, de fleste leder efter og har behov for.

Nedenfor finder du en liste over typiske flytte typer:

 • Totalflytning:
  En total flytning består i, at dit valgte flyttefirma både står for nedpakningen af dit hjem og udpakningen det nye sted. Du behøver altså ikke tænke på noget, da flyttefirmaet varetager det hele. Typisk bliver man tilbudt en fast pris ved totalflytning.
 • Flytning uden ned- og udpakning:
  Denne type flytning er måske den mest velkendte. Her står du selv for nedpakning af dit hjem samt udpakning det nye sted. Flyttefirmaet vil ved denne type flytning typisk komme til aftalt tid, læsse flyttebilen samt aflæsse den det nye sted. Ved denne type flytning kan man som oftest vælge mellem en fast pris for flytning eller en timebaseret flytning.
 • Erhvervsflytning:
  En erhvervsflytning er som navnet indikerer en flytning, hvor et kontor eller andet erhverv bliver flyttet fra et sted til et andet. Ved erhvervsflytning vælger man typisk en totalflytning, men igen er det op til de individuelle virksomheder, der har behov for at flytte deres organisation.
 • Flyttebil / Flyttemænd:
  Nogle flyttefirmaer tilbyder, at du selv kan stå for det hele, men blot stiller en flyttebil og evt. en enkelt eller to flyttemænd til rådighed, som kan hjælpe med tunge ting samt læsning af flyttebilen. Ved en sådan flytning varetager du hele flytningen inkl. på- og aflæsning af flyttebilen. Prisen for denne type flytning vil ofte være timebaseret.

Hvilket flyttefirma skal jeg vælge?
Et simpelt svar er at vælge det flyttefirma, du stoler på og som vil passe bedst på dine ting, samtidig med at man selvfølgelig bør have økonomien i mente. Der findes utrolig mange flyttefirmaer, og det kan være svært at vælge. Men et hurtigt kig på deres services kan være en stor hjælp til at sortere lidt.

Et flyttefirma kan tilbyde en lang række services, såsom nedenstående liste:

 • Flytning (inkl. flyttemand eller flyttemænd samt flyttevogn et bestemt antal timer)
 • Opbevaring
 • Salg af flyttekasser

Derudover tilbyder de fleste ekstra services som:

 • Ekstra flyttemand /flyttemænd
 • Ekstra flyttebil
 • Handy mand
 • Montørservices
 • Rengøring

Hvis du ønsker at betale dig fra det hele, så kan det være en rigtig god ide at vælge et flyttefirma, der også tilbyder montørservices, handy mænd og rengøring. På denne måde er du nogenlunde sikret, at et enkelt firma kan forestå hele din flytning. Vikkelsø Flyt tilbyder alle ovenstående services og er derfor et rigtig godt valg.

Hvis det vigtigste for dig er at opnå en billig flytning, så kan der være en del penge at spare ved selv at forestå noget af flytningen, såsom nedpakning, udpakning og rengøring.

Hvis du ønsker en billig flytning, men på den anden side ikke har mulighed for at klare det meste selv, så er listen af services vigtig at tage et kig på. På denne måde kan du undgå at skulle indgå aftale med flere firmaer og koordinere de to ting. En hovedregel er gerne, at man kan opnå de bedste tilbud ved at samle sin regning ét sted.

Derfor bør du vælge Vikkelsø Flyt
Vikkelsø kan hjælpe dig uanset hvilken type flytning du har brug for. Udover de gængse flytteservices som flytning, totalflytning og erhvervsflytning tilbyder Vikkelsø også montørservice, handy mand, rengøring og opbevaring. Det betyder, at uanset dit behov, så kan Vikkelsø stå for langt det meste af det, du har brug for til din flytning.