4.9/5

4,9 stjerner på trustpilot

Gode flytteråd

Vikkelsøflyt er et seriøst og professionelt flyttefirma, som sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde. 

Referencer

Tidligere kunder

JB logo
HiFi Klubben
Georg Jensen
MISOFILM
KBHKommune
SEKO

Vikkelsøflyt

Gode Flytteråd

Vikkelsøflyt tilbyder flytning, opbevaring og rengøring til private, samt virksomheder. Kontakt os i dag og modtag et godt og uforpligtende tilbud. 

Når det kommer til en vellykket flytning, er korrekt pakning afgørende. Her er nogle tips til, hvordan De bedst pakker Deres ejendele:

ANVEND FLYTTEKASSER:
En af de bedste investeringer, De kan foretage, er at leje eller købe flyttekasser. Selvom det kan virke som en udgift, vil det hurtigt tjene sig selv hjem.

Her er hvorfor:

 1. Lettere for flyttemændene: Når De bruger flyttekasser, gør De det også nemmere for flyttemændene. Flyttekasserne kan bæres, læsses og aflæsses hurtigere og nemmere på og af flyttevognen.
 2. Spar Tid: Ved at bruge flyttekasser til nedpakningen sparer De flyttemændene tid på selve opgaven.
 3. Beskyttelse af Dine Ejendele: Flyttekasser beskytter Deres ejendele mod skader og støv.

Så kort sagt, når De pakker til en flytning, bør flyttekasser være Deres bedste ven.

 1. Vægt: Som udgangspunkt anbefaler vi maksimalt 15 kg pr. kasse. Skulle der blive enkelte tungere kasser, klarer vi selvfølgelig også dem med et smil.
 2. Bøger: Når De pakker bøger, anbefaler vi at fylde kassen til cirka 50% med bøger. Den resterende plads kan fyldes med lettere genstande.
 3. Glas og porcelæn: Når De pakker glas og porcelæn, skal De bruge indpakningspapir, og kassen fyldes til toppen.
 4. Mindre billeder og malerier: Mindre billeder og malerier kan sættes på højkant i flyttekasserne med 3-5 sider pakkepapir imellem, også selvom de kommer til at stikke op af kassen.

Vikkelsø Flyt sælger 09 udlejer henholdsvis nye og brugte flyttekasser til konkurrencedygtige priser, Lejede kasser leveres tør flytningen og hentes igen, når de er tomme.

Som kunde er De selvfølgelig også velkommen til at bruge Deres egne kasser.

Når De booker en flytning hos Vikkelsøflyt, kan vi oplyse det antal flyttekasser, vi skønner, der er nødvendige.

Her er en generel tommelfingerregel:
Der bruges typisk lidt over halvdelen af de kvadratmeter, De bor på, i form af flyttekasser.

For eksempel:
For en bolig på 100 m2 anbefales det at bestille omkring 60 flyttekasser.
(Denne tommelfingerregel kan variere afhængigt af individuelle behov og mængden af ejendele, De har)

(Vikkelsøflyt sælger og udlejer flere former for pakkemateriale, såsom indpakningspapir, papgarderobeskabe, m.m., se eventue t vores prisliste)

Det korte svar er nej. Det er helt okay, hvis der er kasser, som ikke kan lukkes, med eksempelvis potteplanter, billeder, computerskærme, osv.

Som tommelfingerregel hos Vikkelsøflyt starter vi med læsningen af flyttevognen med flyttekasser og smågods, såsom sække, stole, tasker, sideborde, osv.

Som udgangspunkt bør De samle de pakkede flyttekasser nær udgangsdøren til Deres bolig, da de ofte vil blive læsset først.

Skulle der være enkelte møbler, der ikke kan komme igennem dørene, kan vores erfarne medarbejdere hurtigt og sikkert skille møblet ad efter behov – og selvfølgelig samle det igen. 

Vores medarbejdere kan hurtigt vurdere, om det er nødvendigt at adskille et møbel for at kunne komme gennem trappeopgangen, døren, osv., og de klarer hurtigt og nemt adskillelse og samling igen, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Vikkelsøflyt har alt nødvendigt værktøj og flyttegrej på flyttevognene, der måtte blive nødvendigt for at sikre en succesfuld flytning.

Vikkelsøflyt tager sig gerne af nødvendige opgaver, såsom fraflytningsrengøring og bortskaffelse af møbler og affald.

Hav eventuelt en taske eller en flyttekasse til opbevaring af vigtige ting, som De kunne få brug for under flytningen, såsom computer, telefon, nøgler, kreditkort, overtøj, medicin, osv. 

I tilfælde af frostvarer i fryseren, oplyses flyttemanden om dette. Så vil fryseren (med frostvarer) blive læsset på flyttevognen som det sidste og derfor blive aflæsset først på Deres nye adresse, så den kortest tid er uden strøm. 

 1. Afmonter møbler og apparater: Hvis det er muligt kan De afmontere møbler, lamper og apparater, inden flyttemændene ankommer.
 2. Ryd op i trappeopgangen og dørpassager: Sørg for, at der er fri passage i trappeopgangen og dørpassagerne, så flyttemændene nemt kan bære genstande ud af Deres hjem og ind i flyttevognen uden hindringer.
 3. Hav alt pakket og klar: Inden flyttemændene ankommer.
 4. Mærk kasserne med rumnavne (f.eks. stue, soveværelse, køkken osv.), så placerer vi dem korrekt I Deres nye hjem.
 5. Parkering af flyttevognen: Hvis De bor ved en meget befærdet vej, hvor parkering kan være et problem, så prøv at afspærre en parkeringsplads til flyttevognen dagen før flytningen. (Vores flyttevogne er 9 meter inkl. plads til at læsse flyttevognen)

Hvis De ønsker hjælp fra Vikkelsøflyt til afmontering af hvidevarer, lamper, tv, elevationsseng, hylder og lignende, er det Ikke noget problem. Vi håndterer gerne afmontering af alt udstyr i forbindelse med flytmngen, og vi gør det med et smil. 

Disse rum kan nemt blive boligens aflægningsrum for ting, man ikke benytter længere, så tag derfor eventuelt en grundig oprydning forinden flytningen, og smid de ting ud, som der Ikke længere er brug for. Og pak det, som ønskes flyttet, i flyttekasser.

 • Lad malerier og billeder, som ikke kan komme i flyttekasser, hænge på væggen, der er de sikreste. Flyttemanden tager dem selv ned, når det bliver tid til, at disse skal læsses på flyttevognen.
 • Brug “rigtige” flyttekasser til pakningen. Undgå de helt billige i byggemarkederne, da de typisk ikke kan stables ret højt på flyttevognen, da de synker sammen og kan beskadige det nedpakkede. Det kan også resultere i, at der ikke kan pakkes så meget på flyttevognen, og derfor skal køres flere gange.
 • Kraftige flyttekasser er også betydeligt nemmere at håndtere for flyttemanden. En flyttekasse er et stykke værktøj, som kan købes i flere kvaliteter.
 • Skriv gerne direkte på flyttekassen, hvor denne skal placeres, f.eks. stue, køkken, kælder, osv.
 • Flasker, bøtter og beholdere placeres oprejst i flyttekassen, og sørg for at sikre, at de ikke kan vælte.
 • Potteplanter pakkes i flyttekasser, som ikke lukkes.
 • Tape IKKE låger og skuffer fast på møblerne, da tapen som regel efterlader mærker. Vikkelsøflyt kan aodt håndtere møblerne uden skuffer oa låger går op. Skulle enkelte møbler kræve fastgørelse, mens
  flyttemændene bærer det ind eller ud afDeres bolig, klares dette med en strop (snor), og dette klarer vi!

Vores anmeldelser

Vi har 4,9 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Professionelle, dygtige og god pris. Kommer til tiden – endda ofte før. Har brugt Vikkelsø til flere erhvervsflytninger, og de er altid flittige, ordentlige og behandler tingene pænt. Og endda til en pris, man ikke besvimer af. Mine varmeste anbefalinger. 

– Randi Salzwedell

★★★★★

En super god oplevelse og flinke flyttefolk, som får alt til at virke let og uproblematisk. Lige hvad man har brug for i en stresset stund. Vores varmeste anbefalinger, fin pris og handyman til at skille, samle og opsætte igen.

– Jesper og Catharina

★★★★★

Jeg blev anbefalet Vikkelsø igennem en kollega, og jeg må sige at alt bare spillede perfekt. De mødte præcis op til aftalt tid, flyttede hele mit hjem uden skader, og det hele til en meget fair pris. Jeg vil 100 % anbefale Vikkelsø Flyt til alle der skal flytte – og derfor selvfølgelig 5 stjerner.

– Jan Kristoffersen

Vikkelsøflyt - Flyttefirma & opbevaring

Flyttekasser & pakkematerialer

Det kan være en god idé at benytte flyttekasser, når der skal flyttes. Brugen af flyttekasser gør det ofte nemmere at håndtere godset, nemmere at stable godset i flyttevognen og nemmere at overskue flytningen i det hele taget. Det er medvirkende til, at hele flytningen forløber nemmere, og brugen af flyttekasser reducerer ofte tidsforbruget i forbindelse med flytningen.

Vi kan tilbyde

 • Flyttekasser i kraftig kvalitet
 • Affaldssække
 • Flyttegarderobeskab til bøjletøj
  (L520 x B520 x H1180)
 • Pakkepapir/indpakningspapir
 • Flyttetæpper

Levering og afhentning af pakkemateriale (efter kundens ønske)

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, og få en god snak om hvad vi kan gøre for Dem, eller få et gratis & uforpligtende tilbud.