Kategori:

Hvem gør rent og fjerner eventuel affald efter flytningen?

Vikkelsø flyt & Møbelopbevaring

Hvem gør rent og fjerner eventuelt affald efter flytningen?
Når du er færdig med at flytte dine ting og indbo, kan der hurtigt opstå et behov for rengøring, også kaldet flytterengøring, men der er ingen grund til at fortvivle, for dette er en service, Vikkelsø Flyt også tilbyder.

Hvad er en flytterengøring?
En flytterengøring er en af de mange typer flyttehjælp, man kan indhente fra et flyttefirma. Denne type rengøring sker efter en fraflytning og kan indebære mange opgaver, såsom:

 • Rengøring og aftørring af alle vandrette flader (inklusive lister, paneler og karme mm.)
 • Nedvaskning af vægge, træværk og loft
 • Fjernelse af kalkaflejringer i køkkenet samt badeværelset
 • Gulvvask
 • Bortskaffelse af affald

De mange flyttefirmaer tilbyder forskellige typer flytterengøring, og hvor meget man kan få dem til at klare, er meget varierende. Et flyttefirma som Vikkelsø Flyt tilbyder alle former for flytterengøring, både på timebasis og som en ydelse til fast pris.

Vikkelsø Flyt tilbyder:

 • Almindelig rengøring i forbindelse med til- og fraflytning af boligen
 • Støvsugning og gulvvask
 • Aftørring af paneler
 • Pudsning af vinduer
 • Rengøring af hvidevarer
 • Rengøring af køkken
 • Rengøring af badeværelse
 • Oprydning på udendørsarealer
 • Kontorrengøring
 • Rengøring af industrikøkken
 • Bortskaffelse af affald.

Det er altid en god ide at danne sig et overblik over sit behov, inden man bestiller flytterengøring. Ligesom det er en god ide at danne sig et overblik over sit budget. På den måde kan man indgå den bedst mulige aftale med et flyttefirma.

Hvor meget rengøring har jeg brug for efter en fraflytning?
Hvor meget flyttehjælp, du har brug for, er helt op til dit individuelle behov og overskud. Nogle vil gerne spare pengene, og dermed selv stå for al rengøring og oprydning, mens andre har brug for meget mere hjælp. Det kan også være meget varierende, hvor meget slutrengøring der er aftalt med din udlejer/den nye husejer eller boligselskabet.

Det er derfor en god ide at gennemlæse sin lejekontrakt eller salgskontrakt inden man begynder at bestille flytterengøring eller laver aftaler med et flyttefirma.

Hvor finder jeg billig flytterengøring?
Det er i de flestes interesse at finde billig flytterengøring, da de fleste sagtens kan bruge pengene andetsteds ved en flytning. Det er uden tvivl altid billigst at klare rengøringen selv, men det er ikke alle der har tid og mulighed for det. I nogle tilfælde er der blot brug for lidt ekstra hjælp, mens der i andre tilfælde kan være brug for hele pakken indenfor flytterengøring.

Start med at danne dig et overblik over, hvad du selv kan klare, og hvad du skal have hjælp til. Lav eventuelt en liste med dine behov, og tag derefter fat i dit flyttefirma, og lav den bedst mulige aftale.

Vikkelsø Flyt tilbyder rengøring på både timebasis og til fast pris. Hvad der bedst kan betale sig, er relativt individuelt. I de fleste tilfælde er det mest økonomisk at bestille flytterengøringen på timebasis, da du så kun betaler for de timer, flyttefirmaet har brugt på at gøre rent. Men ønsker du at holde dig indenfor et budget, så kan en fast pris være den bedste løsning. På denne måde er der ikke nogen overraskelser, når regningen kommer.

Billig flytterengøring hos Vikkelsø Flyt
Hos Vikkelsø Flyt kan du sammen med din flytning bestille flytterengøring. Vikkelsø Flyt tilbyder desuden også services som handy mand og montørservice, hvis du har brug for hjælp til at montere eller afmontere installationer. En handy mand kan være en rigtig god hjælp, hvis du har brug for en hånd til det håndværksmæssige. Hos Vikkelsø Flyt kan din rengøring klares både via timebetaling eller til en fast pris, afhængig af hvor stort arbejdet er.

Udover din rengøring kan Vikkelsø Flyt også stå for din flytning, uanset hvilket behov du har. Endvidere tilbyder Vikkelsø Flyt opbevaring og montørservice. Du er altid velkommen til at ringe til Vikkelsø Flyt og høre mere om de services, der tilbydes, og hvilke betalingsmuligheder, du har.